Yahoo Yahoo boys, get in here, I have special announcement for y'all..:-) | Welcome to Linda Ikeji's Blog

Friday 24 October 2014

Yahoo Yahoo boys, get in here, I have special announcement for y'all..:-)

OK, here's the special announcement. So this week, the Nigerian Senate passed a bill which states that any Yahoo Yahoo person caught will go to jail for seven years or pay N7million...or both.

Once the bill is passed into law and you're caught committing cyber crimes, including computer-related fraud, computer-related forgery, offences relating to pornography, cyber-stalking and cyber-squatting, (all of you that have Linda Ikeji names - they are coming for you.. lol) you're going to jail. Continue

The bill has passed through second reading and it's awaiting enactment so it becomes a law. Once it's passed into law, it will become an offense for anyone to commit fraud using a computer system or network with the intention of obtaining computer data, securing access to any programme, commercial or industrial secrets or classified information.

It will also be an offense to be in possession of a manipulative device, unauthorized Automated Teller Machine, ATM card, damaging a computer with the intention to defraud, trafficking in any password to defraud customers or financial institutions

If you're convicted, it's 7 years in prison or a fine of N7 million or both.
If you're convicted for committing any offenses relating to violation of critical national information infrastructure, then its 10 years without the option of fine.
15-year-jail term for anyone who commits this crime and it results in the harm of another individual.
Life imprisonment for anyone who commits this crime and it leads to the death of another person.
And finally, if you own a cyber cafe and you allow the fraud to happen in your space, then it's 3-year jail term or N2 million fine

The Senate is just waiting for the president to approve...and Gboa!

End of announcement...:-)

215 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 215 of 215

after given your sis my dollar nw u can talk shit abt boiz.

oloriburuko linda.... i go c u for area

Aye axe man.
AYE !!!!!!!!!

WATCH OUT FOR MEN

Aunty Linda, i hail u ooo... Na somebody pikin use this opportunity won call out ma fellow naija people wey dey dance azonto unto the fact say them dey plan jail yahoo boys for 7 years. Make i just follow dey celebrate unto say if you no know, indirectly, the government don find out say all these open mouth anyhow pple dey do for social media and blogs, them actually fit create laws to purnish pple wey do such things and what better way to feed am to the mases pass to call yahoo boys for the matter say na them, them won purnish. This one aunty linda, with time you go find out pple like u wey dey talk true (sometimes sha), or cos pple dey feel comfortable come pour them heart out for your blog, u go come be target... See this part ma pple "If you're convicted, it's 7 years in prison or a fine of N7 million or both." This one na for yahoo boys abi? Aunty linda and them ma pple wey dey blog or talk true abt wetin dey happen for the country for the world to see.. Who una think say get this part? "If you're convicted for committing any offenses relating to violation of critical national information infrastructure, then its 10 years without the option of fine." I no be lawyer, but if your government plan fuck u up, e go hard before u see am dey come.

Aunty linda, never too celebrate... If i were u, i and ma fellow bloggers to try know wetin that point i point out fit mean, wetin and wetin fit happen for ur blog or your developing empire (yes cos na empire).

My Opinion : una dey happy them won jail yahoo boys 7 yes... Wetin them ever do U. U, yes U wey u dey happy them won jail them? One of them the boys collect your babe, abi na your wife, or him dupe your papa or your mama, or na the car him dey drive dey make you feel less a man, abi just becos oyibo say them bad, u self say yes them bad. If you no know, make you know now... Internet fraud is the second most profiting business in Nigeria after Crude oil... Once this sector falls (Yes na sector), cos na one part wey employ so many inteligent youths (yes inteligent cos trust me they are)the country been abandon. This same oyibo wey say these boys them bad, na them dey do business with our leaders, they make billions of dolls untop our suffering. Abi una no know say na cos of say them dey profit from our government, na him make them no dey bother hear our complain. Them no care, but them go sabi report say naija boys dey defraud them. Aunty linda, ma pple, wetin them dey do bad? to me the only reason he bad na say judging from a moral point of view, what they are doing is bad. That is the only bad thing yahoo boys dey do. I don see "Born Throway" pikin, him life change to person wey get business, get family, leaving a good life and employing pple. Now thats something. Most cult boys wey later drop gun for sch, look am well, as many touch money for yahoo, na them find out say hennesy sweet. Na as them take leave violence be that ooo... Yahoo, e don change so many pple lives, una no go just understand. Yahoo get him bad side, yes, that one na normal level. U know say for where pple wey normal dey, no how wey u no go see the one wey them loose small nuts for him head.. (1)

(2) Una dey talk anyhow on these hard working boys cos of wetin oyibo man think, or cos of wetin una say them dey do una for there. Guess what them no like una, so yahoo or no yahoo, una go still be monkey for dia eye, monkey wey them feel say them fit manipulate anyhow them like. Wetin most nigerians no know be say like 90 percent of them no go ever go the country(no be curse but na simple fact), so why them dey bother wetin them think there. Bros or sis, say u travel go abroad... NEPA don bring light for ur life ooo(u don hammer). Even if you never know how u go take chop for there, say u fit buy flight or even get who fit buy for u, u be person na. Fear go catch u when u find out say for these country, some pple don live reach like 80 years, them never get 20,000naira for them life b4. How such pple won see america go? Yet them dey shout jail yahoo boy.

Aunty linda, what did you study in sch? Anything to do with computer? One thing una no know be say cos of yahoo boys, it com dey easy to see computers anywhere, that way making alot of pple just want to put dem hands into it. Make una forget ma phonetics, na from there web developers wey we been get wey just dey answer name b4 come dey see work, pple come dey look for computer literates, pple wey no get business there b4 come dey go sch back go learn cos them won follow chop from computer money. The list goes on... Make i just pause for here... I know many of una go start throw stone, as u dey throw the stone, take note... Na ma own opinion. B4 u curse, abeg put ur own opinion down with facts then feel free to cause if e go make u sleep for night...

For those boys wey dey work tirelessly unto say them no won carry last for life, oluwa go crown una hustle, so una self fit dey demo like aunty linda...

P:S... Gats too much respect for u, u follow for the babes wey dey clear our new girls say no be until u don boink all naija finish u fit get ur own money as a woman...
MOPELOVE.

These boys makes positive impact on Nigeria economy ..before now ..how many People fit luxury cars....how many people fit buy expensive drinks ..wears. ..or you think say na old people fit buy expensive phones ..or even buy 5k recharge card at a go...All these politician thief's deserve 40 .yrs imprisonment ,they are the father of yahoo boys,they will embezzle billions of dollars(masses money),d court will collect 500k bail from them,NA Accident,cancer,headache,head injury,malaria go kill them by d special grace of God

This life nah Jungle sha, Thief pursuing Thief

Thunder Fall said...

you people na God go send thunder to you all ..Tell me if you have never involve in any fraudulent act but if all of you had involve in that before and make God Almighty send thunder to you all..What happened to the money Abacha took to Switzerland bank?the one in UK and US..They use it to build their country isn't it.Have you all pass a bill to inform those country on how to returned the money back to the country..You people are there making shit with us,they defraud foreigner just because they want to get into them too and you senators defraud your fellow Nigerian for you own consumption..The president of house of senate what impact have you make since when you are on the position collecting this amount every month..Can you explain this with the situation of the this country..You people can't afford just 20,000 to 50,000 to each graduate every month but you can afford to pay each senators with all this,,
Can you explain this and compare it to United state or country who as already been developed and whi is not a developing country like Nigeria..

Let us take a look at a Senator's salary and allowances in Nigeria.

The Basic Salary each senator per month and wages. is N2,484,245.50;
Hardship Allowance: 50% of Basic Salary = N1,242,122.75;
Constituency Allowance: 200% of BS = N4,968,509.00;
Furniture Allowance: 300% of BS = N7,452,736.50;
Newspaper Allowance: 50% = N1,242,122.70;
Wardrobe Allowance: 25% = N621,061.37;
Recess Allowance: 10% = N248,424.55;
Accommodation: 200% = N4,968,509.00;
Utilities: 30% = N828,081.83;
Domestic Staff: 35% = N863,184.12;
Entertainment: 30% = N828,081.83;
Personal Assistance: 25% = N621,061.37;
Vehicle Maintenance Allowance: 75% = N1,863,184.12;
Leave Allowance: 10% = N248,424.55;
Severance Gratuity: 300% = N7,452,736.50;
Motor Vehicle Allowance: 400% of BS = N9,936,982.00;
Total per month = N29,479, 749.00 [$190,192.00].
You will all put to shame and Mr President can you tell me the Judgement for you and your colleagues in the house...I know is to be sentence to everlasting jail or make revolution occur.You will all Perish in the house of senate.

lAAAAAA said...

you people na God go send thunder to you all ..Tell me if you have never involve in any fraudulent act but if all of you had involve in that before and make God Almighty send thunder to you all..What happened to the money Abacha took to Switzerland bank?the one in UK and US..They use it to build their country isn't it.Have you all pass a bill to inform those country on how to returned the money back to the country..You people are there making shit with us,they defraud foreigner just because they want to get into them too and you senators defraud your fellow Nigerian for you own consumption..The president of house of senate what impact have you make since when you are on the position collecting this amount every month..Can you explain this with the situation of the this country..You people can't afford just 20,000 to 50,000 to each graduate every month but you can afford to pay each senators with all this,,
Can you explain this and compare it to United state or country who as already been developed and whi is not a developing country like Nigeria..

Let us take a look at a Senator's salary and allowances in Nigeria.

The Basic Salary each senator per month and wages. is N2,484,245.50;
Hardship Allowance: 50% of Basic Salary = N1,242,122.75;
Constituency Allowance: 200% of BS = N4,968,509.00;
Furniture Allowance: 300% of BS = N7,452,736.50;
Newspaper Allowance: 50% = N1,242,122.70;
Wardrobe Allowance: 25% = N621,061.37;
Recess Allowance: 10% = N248,424.55;
Accommodation: 200% = N4,968,509.00;
Utilities: 30% = N828,081.83;
Domestic Staff: 35% = N863,184.12;
Entertainment: 30% = N828,081.83;
Personal Assistance: 25% = N621,061.37;
Vehicle Maintenance Allowance: 75% = N1,863,184.12;
Leave Allowance: 10% = N248,424.55;
Severance Gratuity: 300% = N7,452,736.50;
Motor Vehicle Allowance: 400% of BS = N9,936,982.00;
Total per month = N29,479, 749.00 [$190,192.00].
You will all put to shame and Mr President can you tell me the Judgement for you and your colleagues in the house...I know is to be sentence to everlasting jail or make revolution occur.You will all Perish in the house of senate.

I have being searching for abroad investor since five years ago i end up am a scammer.thanks to God Alminghty and the President of Nigeria for passing such act.more more Mr.Goodluck to Nigeria people 2019.

Funny... if the bill is appproved. The police will never hand yahoo boys ova. Na dere pocket own dem de fine. Jobless house of Senate. Very soon yahoo boys will carry gun in this country and chase u all around like boko harram. I am one of dem. And I go soon start to de train boys for attack. So una wen de make comment de say the bill is good bc una no see mo ey take buy better jeans and shirt. Una go tire for crime soon. Foolsss. Am a proud yahoo boy. From Edo state. Gun and killing will start if it's approved I swear.

Funny... if the bill is appproved. The police will never hand yahoo boys ova. Na dere pocket own dem de fine. Jobless house of Senate. Very soon yahoo boys will carry arms in this country and chase u all around like boko harram. I am one of dem. And I go soon start to de train boys for attack. So una wen de make comment de say the bill is good bc una no see money take buy better jeans and shirt. Una go tire for crime soon. Foolsss. Am a proud yahoo boy. From Edo state. Blood will be shared if it's approved I swear.

Why is the poster very excited? Yahoo is better than arm robbery or kidnapping. Cancel yahoo and see how secure this country will become for all of you. shebi you can post in peace thats why you are so happy about going to jail ? silly!!!

NO WIRE NO LIGHT... said...

lol NAIJA GOVERNMENT WAN START WETIN DEM NO FIT FINISH IF THEM PASS AM INTO LAW THEM THEIR OWN DON FINISH WAR GO START AND ALL OF THEM WEY DEY CHOP NAIJA MONEY GO VOMIT AM... BEST THING IS TO LEAVE THE COUNTRY AS IT IS OR NA THEM GO START WAR BY THEMSELVES USELESS COUNTRY... THAT GUY WEY DEY PASS THE BILL GAN GAN SEF THE OGUN STATE GUY MAKE E WATCH HIM BACK COS THEM DEY COME FOR AM

Dano said...

Funniest comment

Going_into_wire said...

Aunty Linda, eyin gan o nishe ooooh, if to say ah don see this thing when u post am nhi, ah for don lock down ur site, lol, Smh, which yahoo boys dey wan dey arrest kiri, na dem help me collect account wey dey go come dey take 7m from me, gbogbo won o ni kure laih. Ah wan sleep abeg,

«Oldest ‹Older   201 – 215 of 215   Newer› Newest»