Vice President, Prof Yemi Osinbajo and President Buhari's son, Yusuf, attended the Iftar dinner with
Muslim community which was organised by the wife of the President, Mrs
Aisha Buhari at the Banquet Hall of Presidential Villa, Abuja on
Thursday, June 8th . More photos after the cut.
This Buhari son enter eye oh....
ReplyDeleteAunty Linda, ADDRESS HIM AS THE ACTING PRESIDENT
DeleteProf be careful with this hausa men o.
ReplyDeleteLinda, it's "Iftar", not "Ifta"!!!
ReplyDeletewho b dis guy wey dey look osibajo like this , this guy with suit and glass,who u be?
ReplyDeleteMake una dey chop our money. God dey see una
ReplyDeleteThe one wey Patience Jonathan chop full everywhere, you don complain? Sebi your mama follow dey wear aso ebi go court go protest on her behalf?
DeleteMake una dey chop our money. God dey see una
ReplyDeleteMeaning?
ReplyDeleteSMH...
ReplyDeleteDO NOT UNEQUALLY YOKE WITH UNBELIEVERS
Prof. be careful and wise as serpent.....
ReplyDeleteProf. be careful and wise as serpent.....
ReplyDeleteThier problem...Why are they showing us the son? Like we care!
ReplyDeleteNa kpof kpof dem dey share for there?
ReplyDeleteDinner with pofpof and akara na wao.Hausa go always be hausa.
ReplyDeleteIt's iftar..... Dumb Biafran.... The meals are coursed out fool
DeleteNa him son come be president now.
ReplyDeleteChop and sheet out,one day we all 6feet my is casket urs mate, who better pass?
ReplyDeleteHope, they're nt trying to force d son on us? I know trust ds pp ooo
ReplyDeleteAisha and Osinbajo sitting on a borrowed tree. Flying a kite as presido and veepee. Buhari is in London unable to speak or pee. Aisha and Osinbajo better know naija no go gree. Diarisgodoo.