Who is he? Never heard of him.. abeg this is nothing compares to my boo's own jor..ππ.. Linda are u still a learner? U want to tell me u haven't seen a bigger sometiniπ before?ππ
Dis Linda na ashi oooooo and sure say konji go dey worry unwella and all dis man/woman wey I surround urself with monfir help as una dey find same thing... dee
Who is he? Never heard of him.. abeg this is nothing compares to my boo's own jor..ππ.. Linda are u still a learner? U want to tell me u haven't seen a bigger sometiniπ before?ππ
ReplyDeleteKikikikikikikikiki.
DeleteFunny you I swear
DeleteLinda, you sure say na floor you saw, talk true.
ReplyDeletePls wats B.O.B??
Delete******************* Hahahahahahahahahahaha... Linda u be mumu ah swear
DeleteNa u be mumu chizzy
DeleteLinda I can see u love big cassava
ReplyDeleteLinda e be like say u dey cucumber wel wel.how come u see the thing onye oshi amu
ReplyDeleteAnd d microwave is so new lol period
ReplyDeleteLinda leave eggplant alone
ReplyDeleteLinda Linda I know you. For this kain early morning? OK oh I see am. Nor be only the floor. Talk your mind finish jor. Spoilt girl! Lol.
ReplyDeleteYeah!!!! Beautiful...thick...long..big..womb shifting ...floorπ₯π₯π£π£
ReplyDeleteDis Linda na ashi oooooo and sure say konji go dey worry unwella and all dis man/woman wey I surround urself with monfir help as una dey find same thing... dee
ReplyDeleteAnd there is even a two big eggplants on his table.
ReplyDeleteLmao.. Naughty ass linda
ReplyDeleteBadt girl Lin lin
ReplyDeleteBut Linda really likes penis. Is that why your office is at Lekki peninsula?
ReplyDeleteMm-hmmm, lol!
ReplyDeleteWho is he again????
ReplyDeleteWho is he pls???
ReplyDeleteThe way I love this woman eh. She's got good eyes.
ReplyDeleteNne Wats up with u and CASSAVA?.. UR man should be ready ooooo.
ReplyDeleteWho's he sef?
ReplyDeletemassive
ReplyDeleteyour "nice floor" got me in giggles this morning. hehehe!
ReplyDeletePumpkin
B.O.B means boy.o boy
ReplyDeleteLinda you nor well ooh , you need vacation to a cassava plantation.
ReplyDeleteTo those who don't know B.o.B go listen to Beautiful girls ft Bruno mars or Roll up #okbye.
ReplyDeleteI didn't see anything ooo
ReplyDeleteLindodo the Cassava detector.
ReplyDeleteNo be BOB dey shift womb dat time with his weapon of Mass destruction. ?
Linda idikwa Bahhd nne!!!
ReplyDeleteIf I hear say na Floor u dey admire...
ReplyDeleteOmo dis cassava too small